top of page

Kabaka "Creative Kids Inside"


 

 

 

Dit huisje van kartonnen modules van KABAKA is een cadeau voor het leven waarmee uw kleine schatten hun creativiteit kunnen ontwikkelen door te bouwen, te versieren en eindeloos te spelen !

 

Gemakkelijk op te bergen onder een bed of achter een kast​

Uniek 'vlinder'-bevestigingssysteem

Kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd

Modules: de panelen en zelfs de huisjes kunnen gecombineerd worden voor nog meer plezier!

Kabaka is ontstaan toen ik mijn zoontje van vier jaar zag spelen. Als een architect in wording met een grenzeloze fantasie deed Julien niets liever dan de hele zitkamer te verbouwen om huisjes te maken. Alles werd gebruikt: poefs, dekens, kussens, bijzettafeltjes, eetkamerstoelen enzovoort. Het resultaat was altijd constructief. Elk huisje was nog origineler dan het vorige. Maar deze kunstwerken gingen altijd maar kort mee. Vroeg of laat moest de zitkamer in zijn originele staat hersteld worden.

Vandaar het idee voor een huisje met losse modules dat gemakkelijk uit elkaar gehaald kon worden zodat de zitkamer niet zomaar volgestouwd hoefde te worden. Natuurvriendelijke kartonnen huisjes – recycleerbaar, milieuvriendelijk en betaalbaar – en ontworpen door de Belgische designer Nicolas Bovesse. Zo ontstond Kabaka!

Ik heb Kabaka in twee jaar opgebouwd met de steun van het Waalse Gewest. Als telg van een ondernemersfamilie had ik altijd al zin om mijn eigen bedrijf op het gebied van speelgoed uit de grond te stampen. Meer spel brengen in het leven, de creativiteit van kinderen stimuleren en unieke momenten van samenzijn creëren... dat is waar de missie van KABAKA op gebaseerd is. Want is het leven niet één groot spel? Dus waarom wachten!

Ik wens u veel speelplezier met uw kinderen en met uw KABAKA-huisje.

Audrey CHARLES, oprichtster van KABAKA (oktober 2015).

 

 

 

Over kabaka


 

 

bottom of page